Terrasse

Glasværn til terrasser og altaner

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en funktionel og æstetisk tiltalende terrasse, der kan bruges året rundt. Derfor tilbyder vi vores ekspertise og erfaring indenfor afskærmning af terrassen mod sol og vind samt UV-resistente og varmedæmpende glas.

Vores løsninger er af høj kvalitet og kan skræddersys efter dine behov og ønsker. Vi har en maksimal størrelse på 3×3 meter, så vi kan levere de størrelser, som passer bedst til din terrasse.

Vi går op i at levere en optimal service og kvalitet, og vi sørger for, at alle vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Derfor vil vi altid lytte til dine ønsker og behov og hjælpe med at finde den bedste løsning til din terrasse.

Glasværn på terrasse

Afskærmning til terrasser og altaner

Vores team af professionelle glarmestre står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit udendørs område. Vi ved, hvor hyggeligt det er at have et udendørs område, hvor man kan slappe af og nyde livet uden at blive forstyrret af vestenvinden. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til at afskærme dit udendørsområde på den mest optimale måde.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.