Din glarmester i Brovst

Vi har udvidet vores glarmesterservice til at omfatte Brovst, hvor vi er stolte af at betjene kunder med den højeste kvalitet af arbejde og kundeservice. Hvis du står over for en akut glasskade, kan du hurtigt kontakte vores døgnvagt, så vi kan rykke ud til dit hjem og udbedre skaden med det samme.

Vi forstår vigtigheden af at have en pålidelig og professionel glarmester i lokalområdet, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores ydelser i Brovst og omegn. Vi er overbeviste om, at vores lokale kendskab til byen og ikke mindst vores ekspertise vil give dig en god oplevelse med vores glarmesterservice.

Vores dygtige og erfarne glarmestre er udstyret til at håndtere alle typer af glarmesteropgaver, fra reparation af revnede ruder til montage af nye glas og meget mere. Vi er dedikerede til at levere en professionel og pålidelig service. Måske er du heldig, at møde en af vores glarmestre til den årlige byfest ;-).

Har du brug for en pålidelig glarmester i Brovst eller i nærområdet, så tøv ikke med at kontakte BHS Glas. Vi er klar til at hjælpe dig med dine glarmesterbehov og sikre, at du får den bedste service og den højeste kvalitet af arbejde.

Hvorfor bør du vælge BHS Glas?

Udover at vi godt kan lide en god, velkendt og velsmagende drømmekage fra Brovst, så har vi hos BHS Glas også et godt forhold og kendskab til byen. Vi udfører opgaver af alle typer, store som små og giver altid gerne en fast pris.

Vi giver dig den bedste garantiordning i Danmark, da vi er medlem af Glarmesterlauget, som er en brancheforening for glarmestre. Hvis der opstår en fejl i vores glasservice, vil vi hurtigt vende tilbage for at rette op på opgaven uden yderligere omkostninger.

Få et tilbud af vores glarmester i Brovst

Hvis du har brug for hjælp af en glarmester i Brovst, kan du altid kontakte BHS Glas for et uforpligtende tilbud. Lad os tage en snak om din opgave, så vi kan finde den bedste løsning sammen.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.