Energi termoruder

Energi termoruder fra glarmester

Ved at udskifte dine gamle ruder med energitermoruder med 3 lags glas, kan du reducere dit energiforbrug og øge komforten i det enkelte rum, hvor energitermoruderne benyttes.

Vores glasleverandører producerer ruder efter de højeste standarder for at sikre, at du får den bedste kvalitet og holdbarhed. Med vores energivenlige termoruder vil din rude ikke kun være mere effektiv — det vil også være mere støjdæmpende.

Energi-termoruder efter dine mål

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som bliver tilpasset efter dine behov. Hos os kan du få energitermoruder i alle former og størrelser, og vi kan tilpasse dem, så de sidder, som de skal.

BHS Glas tilbyder en totalløsning, hvor vi kommer forbi dit hjem for at måle op, så du kan være sikker på, at dine nye ruder passer perfekt til din bolig. Vores dygtige glarmestre hjælper dig også gerne med at montere dine nye energiruder og fjerne dine gamle ruder.

Er der tale om en forsikringssag, fordi dine gamle ruder for eksempel er revnet, kan vi håndtere papirarbejdet og kommunikationen med dit forsikringsselskab.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.