Energi termoruder

Energi termoruder fra glarmester

Vidste du, at udskiftning af dine gamle vinduer med nye energi- og termoruder kan forbedre din boligs energieffektivitet med op til 70%? Ved at opgradere dine gamle vinduer med højteknologiske termoruder kan du reducere dit energiforbrug og spare penge på din varmeregning. 

Vores glasleverandører producerer ruder efter de højeste standarder for at sikre, at du får den bedste kvalitet og holdbarhed. Og med vores energivenlige termoruder vil dit vindue ikke kun være mere effektivt – det vil også være mere støjdæmpende og have en længere levetid.

Gør dine ruder mere energieffektive

Reducer dine energiomkostninger uden at gå på kompromis med din komfort med vores energi termoruder. Kontakt os i dag for at få skarpt tilbud på en opgradering af dine ruder.

Energi termoruder efter dine mål

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som bliver tilpasset efter dine behov. Hos os kan du få energi termoruder i alle former og størrelser, og vi kan tilpasse dem, så de sidder, som de skal.

BHS Glas tilbyder en totalløsning, hvor vi kommer forbi dit hjem for at måle op, så du kan være sikker på, at dine nye ruder passer perfekt til din bolig. Vores dygtige glarmestere hjælper dig også gerne med at montere dine nye energiruder og fjerne dine gamle ruder.

Er der tale om en forsikringssag, fordi dine gamle ruder for eksempel er revnet, kan vi håndtere papirarbejdet og kommunikation med dit forsikringsselskab.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.
Vælg nærmeste by: