Glasskydedør

Fordele med glasskydedøre

Glasskydedøre er en elegant og praktisk løsning til erhvervsmiljøer, hvor pladsen er vigtig. De kan bruges til at adskille rum og give fornemmelsen af at være en del af et større rum. Derudover kan naturligt lys strømme igennem og dermed give lys igennem rummene. 

Glasskydedøre fås i forskellige designs og glastyper og kan tilpasses enhver indretningsstil for alle virksomheder. Ved at lukke større rum af med en glasdør, kan man desuden opnå en øget komfort i form af bedre varmestyring. Vi kan rådgive og installere de rigtige glasskydedøre til alle behov. Kontakt os for at høre mere om vores glasløsninger.

Glasskydedøre skaber lys

Glasskydedøre er en elegant løsning og benyttes i dag vidt og bredt i både moderne og renoverede kontormiljøer. Glas kan nemlig nemt anvendes elegant i et ældre charmerende byggeri, hvor det tilføjer et moderne touch. BHS Glas har stor erfaring med glasskydedøre og rådgiver gerne om, hvor de kan benyttes i netop jeres virksomhed.

En af de åbenlyse fordele med glasskydedøre er, at lyset kommer igennem lokalerne, hvor de anvendes. Ønsker man ikke et helt åbent udtryk tilbyder vi også matterede glasløsninger.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.