Glarmester til private

Søger du en glarmester til at forbedre dit hjem? Så er du det helt rette sted! Hos BHS Glas har vi et team af erfarne glarmestre, der leverer service i høj kvalitet til private. 

Vores sublime service omfatter alt fra reparation af gamle vinduer og døre til installation af nye, mere energieffektive løsninger. Du kan læse mere om nogle af vores ydelser ved at klikke på en af dem nedenunder:

Få garanti for et godt resultat

Uanset om du har brug for en enkelt reparation eller en fuld renovering, kan vi tilbyde en omfattende service, som passer til dit budget og dine behov.

Vi anvender kun de bedste materialer og teknologier, og vores arbejde er altid i top. BHS Glas er nemlig en del af Glarmesterlauget, som giver dig Danmarks bedste garantiordning.

Vores glarmester team er dedikeret til at levere den bedste kundeservice i branchen. Du kan altid få rådgivning og vejledning, fordi vi vil være let tilgængelig for dig. Vi ønsker at arbejde tæt sammen for at sikre, du får den bedste løsning til dit hjem.

Gør dit hjem smukkere og mere energivenligt

Har du brug for en god glarmester med kompetencer, engagement og mange års erfaring, er vi klar til at hjælpe dig. Få et skarpt tilbud ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.