Erfaren glarmester i Pandrup

Vi er et glarmesterfirma der i årtier har tilbudt vores services i lokalområdet i Pandrup. Vi har mange års erfaring med at betjene kunder i Pandrup og de omkringliggende områder, og vi er stolte af at være en del af dette dejlige lokalsamfund.

Har du en akut glasskade, skal du ikke tøve med at kontakte vores døgnvagt. Vi rykker straks ud til dit hjem i Pandrup og hjælper dig med at reparere skaden og få styr på papirarbejdet til din forsikring.

Glasservice for private og erhverv

Hos BHS Glas tilbyder vi glasservice til både private og erhverv. Vi har en bred vifte af glasserviceopgaver, som vi har specialiseret os i. For private gælder det blandt andet:

For erhvervskunder omfatter vores glasservice:

Glarmester i Pandrup og omegn

Som en ekstra ydelse tilbyder vi, at være din glarmester i Pandrup med en bred vifte af tjenester, herunder reparation og udskiftning af ruder og montage af glasfacader og bruseafskærmninger, samt meget mere. Vi ved, at det er vigtigt at have en glarmester i nærheden, der kan hjælpe, når der opstår problemer, og derfor er vi altid klar til at rykke ud, når du har brug for det.

Vi har opbygget et godt ry i Pandrup og omegn for vores høje kvalitetsstandarder og fremragende kundeservice. Vi tager os tid til at lytte til dine behov og ønsker, og vi tilbyder altid professionel rådgivning og vejledning.

Så hvis du søger en pålidelig og erfaren glarmester i Pandrup, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester, og lad os vise dig, hvorfor vi er dit bedste valg som din lokale glarmester.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.