Erfaren glarmester i Pandrup

BHS Glas er din lokale glarmester i Pandrup! Vi er kendt for vores hurtige og effektive glasservice.
Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Har du en akut glasskade, skal du ikke tøve med at kontakte vores døgnvagt. Vi rykker straks ud til dit hjem i Pandrup
og hjælper dig med at reparere skaden og få styr på papirarbejdet til din forsikring.

Glasservice for private og erhverv

Hos BHS Glas tilbyder vi glasservice til både private og erhverv. Vi har en bred vifte af glasserviceopgaver, som vi har specialiseret os i. For private gælder det blandt andet:

For erhvervskunder omfatter vores glasservice:

Hvem er BHS Glas?

Hos BHS Glas har vi over 30 års erfaring og en mission om at levere de bedste glasløsninger og give dig en god kundeoplevelse.

Du får Danmarks bedste garantiordning, når du vælger os. Det gør du, fordi vi er medlem af Glarmesterlauget, der er en brancheforening for glarmestre.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, og vi ser frem til at tage en snak med dig om din opgave og finde den bedste løsning for dig.

Skulle der være en fejl med vores glasservice, vender vi straks tilbage til dit hjem for at ordne opgaven uden ekstra omkostninger for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for hjælp af en glarmester i Pandrup, skal du ikke tøve med at kontakte BHS Glas for et uforpligtende tilbud.

Lad os tage en snak om din opgave og finde den bedste løsning sammen.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.
Vælg nærmeste by: