Døgnvagt – din hurtigste løsning ved en glasskade

BHS-Glas – (B)yens (H)urtigste (S)ervice

Er uheldet ude, og har du brug for akut hjælp til en glasskade, rykker vi ud med det samme! Kontakt vores døgnvagt hurtigst muligt ved enten at:

Kontakt os på alle tider af døgnet. Vores erfarne team af glarmestre står klar til at hjælpe dig. Vores varemærke er at være byens hurtigste service, og vi rykker hurtigt ud til dig, så du får den service, du har brug for.

Ring nu

+45 98 114 600

Den bedste døgnvagt til glasskader

Hos BHS Glas får du dit hjem tilbage til sin oprindelige stand så hurtigt som muligt. Du får en grundig vurdering af skadens omfang, og vi sørger for at tage mål, så du får nyt glas, som passer perfekt til det ødelagte område.

Vores dygtige glarmestre hjælper dig sikkert igennem uheldet. Vi:

Døgnvagt med Danmarks måske bedste garantiordning

Hos BHS Glas tager vi sikkerheden i dit hjem meget alvorligt, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du føler dig tryg i dit eget hjem efter en glasskade. Vores mål er at give dig den bedste løsning.

Vi sørger for, at dine døre og/eller vinduer sikres. Vores erfarne glarmestre har specialiseret sig i at afdække, sikre og reparere knuste ruder efter indbrud, hærværk og uheld.

Vi står for oprydning og bortskaffelse af det ødelagte glas og andet skrald, som hører til skaden. Med vores mangeårige erfaring ved vi, at en glasskade kan være frustrerende at døje med. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at gøre processen nem for dig.

Har du fået en glasskade?

Vil du have repareret din glasskade hurtigt og ordentligt, så kontakt vores døgnvagt.
Vi står klar til at rykke ud og hjælpe dig med at få dit hjem tilbage i samme stand hurtigst muligt.

Slip for papirarbejdet til dit forsikringsselskab

Gider du ikke at sidde i lange telefonkøer og udfylde en bunke papirer, når du får en glasskade?

Hos BHS Glas vil vi gøre det så let for dig som overhovedet muligt. Derfor står vi for kontakten med dit forsikringsselskab, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi melder skaden til din forsikring og sørger for alt papirarbejdet. Nemmere bliver det ikke!

De fleste husforsikringer dækker skader på dine vinduer og ruder. Har du haft indbrud, dækker mange indboforsikringer afdækning og/eller sikring af dine døre og vinduer.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.