Glasværn

Glasværn til virksomheder

Som glarmester har vi stor erfaring med installation af glasværn både ude og inde. Vi kan hjælpe med at sikre trappeopgange, repos’er, altaner mv. Et glasværn er en god måde til at tilføre et moderne og stilfuldt touch, hvad enten det monteres ude eller inde.

Vores glasværn kan laves til netop jeres ønsker og behov, og vi garanterer kvalitet og holdbarhed i alle vores produkter.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af glas og design af glasværn, så du er sikker på at få den bedste løsning til netop dit projekt. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med montering af glasværn. Vi står klar til at assistere dig.

Vi laver tilpassede glasværn

Vi kan hjælpe med at designe og montere skræddersyede glasværn, der passer til jeres specifikke behov og krav. 

Hos BHS Glas tilbyder vi at lave glasværn med forskellige typer glas, så de passer til netop jeres behov. Der findes en række forskellige typer af glas, som kan anvendes til glasværn, herunder lamineret glas, og i nogle tilfælde vil matteret glas også være den ideelle løsning til glasværn.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.