Glasværn

Glasværn til virksomheder

Som erfaren glarmester har kan vi tilbyde glasværn, som er en populær løsning til kontorer og virksomheder, hvor det er nødvendigt at adskille arbejdsområder, men stadig ønsker et åbent og lyst arbejdsmiljø. Glasværn kan tilpasses til at passe til forskellige stilarter og kan være en elegant tilføjelse til ethvert rum.

Glasværn kan være en ideel løsning til store kontorområder, hvor det er nødvendigt at adskille arbejdsområder, mens man stadig bevarer et åbent og lyst arbejdsmiljø. Det kan også ses som et alternativ mod et gelænder, så man opnår mere lyse rum.

Vi laver tilpasset glasværn

Vi kan hjælpe med at designe og montere skræddersyede glasværn, der passer til jeres specifikke behov og krav. Glasværn er en super effektiv løsning til kontorer og virksomheder, der ønsker at skabe et åbent og lyst miljø, samtidig med at de opretholder et visuelt adskillelse mellem forskellige områder. Glasværn kan bruges til en række forskellige formål, herunder som adskillelse mellem arbejdsstationer, mødelokaler og kundeserviceområder.

Hos BHS Glas tilbyder vi at lave glasværn med forskellige typer glas, så de netop passer ind til jeres behov. Der findes en række forskellige typer af glas, der kan anvendes til glasværn, herunder hærdet glas og laminerede glas og i nogle tilfælde ved matteret glas også være den ideelle løsning til glasværn.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.
Vælg nærmeste by: