Glasplader & spejle

Glasløsninger til ervherv

Hos BHS Glas kan vi designe og montere glas til borde, hylder, tavler og spejle, der er skræddersyet til dine unikke behov og ønsker. Derudover tilbyder vi også spionspejle til erhverv, der giver mulighed for overvågning af lokaler uden at ofre æstetikken.

Uanset om du har brug for glasplader til udstillingsmontrer, receptionsskranker eller andre virksomhedsformål, kan vi levere den perfekte løsning til dine behov.  Vi hjælper gerne med opmåling og rådgiver altid ud fra de ønsker og behov der er for den enkelte løsning.

Spejle til toiletter for restauranter, caféer mm.

Hos BHS Glas tilbyder vi også spejle til toiletter for virksomheder såsom restauranter, caféer, skoler og meget mere. Vi kan tilbyde skræddersyede spejl løsninger i forskellige størrelser og former for at passe til det unikke behov.

Vores hurtige og præcise arbejdsgang sikrer en effektivt og hurtig arbejdsproces der er resulterer i minimal forstyrrelse af dine daglige aktiviteter. Kontakt os i dag og få en gratis vurdering af din løsning og hør hvordan vi kan hjælpe. 

  • Sikkerhedsspejle 
  • Hoteller – lamineret – børnehaver- intuitioner.

Få nyt inventarglas

Ønsker du et elegant og funktionel element til dit rum, er vores inventarglas det oplagte valg.
Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan du kan få det perfekte glas til dit hjem.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.