Forsikringsskader

Er uheldet ude, og har du brug for hjælp til en forsikringsskade i form af fx en ødelagt eller knust rude? Hos BHS Glas samarbejder vi med langt de fleste forsikringsselskaber. 

Det eneste, du skal gøre, er at tage kontakt til os, så ordner vi resten med dit forsikringsselskab. Vi er ikke længere væk end et telefonopkald, og vi er klar til at hjælpe dig døgnets 24 timer, hvis dette skulle være nødvendigt.

Ring til os som det første,
når uheldet er ude

Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber

Alka
Alm. Brand
Købstædernes Forsikring
Codan
GF Forsikring
Privat Sikring
Sønderjysk Forsikring
Tryg Forsikring
Topdanmark

Revnet eller knust rude

Hvis der har været indbrud i hjemmet eller butikken, kan det være svært lige at finde hoved og hale i, hvem der skal tages kontakt til først, og ikke mindst, hvor mange der skal ringes til, før alt er i orden.

Står du med en revnet eller knust rude, kan du tage kontakt til os. Som glarmester samarbejder vi med en lang række forsikringsselskaber.

Når du tager kontakt til os vedrørende din ødelagte rude, tager vi kontakt til dit forsikringsselskab og sørger for, at sagen kører som den skal. Så slipper du for at skulle ringe rundt til flere forskellige glarmestre.

Hos BHS Glas har vi byens hurtigste service. Vi har døgnvagt, så hvis det er et akut opstået problem, du står overfor — fx en smadret rude i dit hjem eller din butik — er hjælpen ikke længere væk end et telefonopkald.

Glasservice når uheldet er ude

Når uheldet er ude, er det vigtigt med en hurtig og ubesværet udskiftning af det beskadigede glas. Vores døgnvagt er altid klar til at rykke hurtigt ud.

En glasforsikring kan dække, hvis du har noget, der går i stykker. Det kan være et smadret vindue eller en flækket rude i en dør. Vi kan hurtigt hjælpe dig, når du ringer til os.

Der er selvfølgelig hurtigt noget, der skal dækkes af, men det er også vigtigt at få sat en ordentlig rude i efterfølgende — det er vi også klar til at give dig rådgivning omkring.

Har du brug for en glarmester? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, så du kan finde ud af, om vi samarbejder med lige netop dit forsikringsselskab. Vi kan hjælpe med størstedelen af forsikringsskader med glas.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.