Glarmester til erhverv

Hos BHS Glas er vi din B2B-glarmester, der er specialiseret i at levere løsninger til virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Derfor tilbyder vi en omfattende vifte af tjenester, herunder glasudskiftning, reparation af glas og spejle, og installation af specielle glas til alt fra butiksfacader til opsætning af mødelokaler. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at vi altid leverer resultater i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag på mail info@bhs-glas.dk eller ring til os på 98 114 600 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Din glarmester til erhverv

Hos BHS Glas udfører vi ikke kun skadeservice, nyinstallationer og reparationer af glas, men også en række forskellige serviceopgaver. Vores ekspertise inden for de fleste vinduessystemer gør, at vi kan stå for service og udskiftning af eksisterende systemer.

Hos BHS Glas får du et tæt samarbejde, som sikrer, at vores service lever op til dine forventninger. Vi er medlem af Glarmesterlauget, som er en blåstempling af vores kvalitet. For dig som erhvervskunde betyder det, at du får Danmarks bedste garantiordning.

Vi tilbyder også rådgivning og svar på spørgsmål inden for områder som sikkerhedsregler og energibesparelser, samt funktionsglas som f.eks. brand- og sikkerhedsglas til institutioner.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.