Din glarmester i Støvring

Hos BHS Glas i Støvring får du hurtig og effektiv service af en erfaren glarmester. Vores dygtige medarbejdere stræber altid
efter at give dig den bedste service og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit glasbehov.
De er altid klar til at assistere dig, uanset om du har brug for hjælp med en akut glasskade eller en ny glasløsning.

Vi har en døgnvagt, så vi kan rykke ud til dit hjem eller din virksomhed hurtigst muligt, hvis du har brug for vores assistance.
Vi vil ikke kun hjælpe med at reparere skaden, men også med papirarbejdet til forsikringen, så du kan fokusere på andre ting.

Glasservice i Støvring til private og erhverv

BHS Glas tilbyder en bred vifte af glasservice til både private og erhvervskunder.
Vi hjælper blandt andet private kunder med:

For erhvervskunder udfører vi opgaver som for eksempel:

Hvem er vi?

BHS Glas står for “Byens Hurtigste Service”, og vi har over 30 års erfaring i branchen. Vores mission er at levere de bedste glasløsninger og give dig en god kundeoplevelse. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores virksomhed er medlem af Glarmesterlauget, som er en af Danmarks førende brancheforeninger for glarmestre. Det betyder, at du får Danmarks bedste garantiordning, når du vælger BHS Glas. Skulle der være en fejl med vores service, vender vi hurtigt tilbage for at ordne opgaven ordentligt, uden at du skal betale mere for det.

Få glasservice i Støvring

Har du brug for hjælp fra en glarmester i Støvring, er du altid velkommen til at kontakte BHS Glas for et uforpligtende tilbud. Lad os tage en snak om din opgave, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Lad BHS Glas hjælpe dig

Ring til os på tlf.: 98 11 46 00 eller
kontakt os via kontaktformularen

Skriv til os

Kom i kontakt med BHS Glas ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Haster det? Giv os et kald og lad os komme i gang med at hjælpe dig med det samme.
Vælg nærmeste by: